Drop-in

Squash og fitness

Lyst til å prøve først?

Dersom vurderer du å bli medlem, men ønsker å prøve deg først, så si i fra når du kommer på senteret i betjeningstiden. Etter at du har brukt treningssenteret eller spilt squash så sier du i fra til oss om du ønsker å melde deg inn. Dersom du fortsatt ikke er sikker, så betaler du for drop-in (se priser nedenfor). Dersom du så melder deg inn innen 24 timer vil vi trekke fra det du betalte for drop-in fra medlemskapet.

Squash

Priser

Baneleie er kr 200,- per halvtime i hele åpningstiden. Ring oss på 90 13 75 82 for å booke bane

Du kan spille selv om du ikke er medlem, men dersom du spiller mer enn to ganger i måneden lønner det seg å bli medlem.

Hvordan booker jeg bane?

For drop-in booking må du ta kontakt på tlf  90 13 75 82.

Du kan se på ‘Banebooking‘ for å sjekke banetilgjengelighet.

Utvidet baneleie

Et spørsmål som vi har fått noen ganger er: «Kan jeg som squashmedlem, ta med meg ikke-medlemmer for å spille?» Svaret på det er «Ja, men ikke gratis.» Du som squashmedlem spiller gratis i den tiden du har rett til å booke, og ikke–medlemmet betaler halv Drop-in-pris. Prinsippet er at om dersom medlemmer og ikke-medlemmer spiller sammen, så skal baneleien deles slik at medlemmene gjør opp for halvparten av baneleien etter vanlige medlemsregler, og ikke-medlemmene betaler tilsammen halvparten av drop-in-prisen.

Squash for fitnessmedlemmer

For personer som har kun et rent fitnessmedlemskap og som ønsker å spille squash, gjelder følgende priser:

Dagtid (før 1600)
NOK 100,-

Kveld (etter 1600)
NOK 150,-

Helg (lørdag og søndag)
NOK 150,-

Dersom du har med deg en person som ikke er medlem (hverken squash eller fitness) betaler du halvparten av disse prisene mens ikke-medlemmet betaler halv dropin-pris (tilsvarende utvidet baneleie)

Fitness

Priser

Vi har rimelige løsninger for deg som ønsker tilgang til et treningssenter i en begrenset periode.

Dagspass
NOK 100,-

Ukespass
NOK 250,-

Månedspass
NOK 450,-

Hvordan fungerer dette?

Om du ønsker å benytte deg av et av drop-in-tilbudene behøver du bare å registrere deg i resepsjonen på senteret. Du vil da få et medlemskort som vil fungere i den perioden du har valgt (1, 7 eller 30 dager).