Oppdatering!

Det var mange som satt spørsmålstegn med hvordan et pinlig nedrykk skulle påvirke skrivelysten min. Bare så en ting er klart,…..en god vinner tar med seg tapene som jet-fuel og slår nådeløst tilbake. Er jeg en god vinner? Tvilsomt:)

I gruppe 2 skulle jeg overvært de fleste kampene for å gi utfyllende rapport i spalten. Dessverre må jeg utsette fokuset til denne uka fordi “fokuset” var lagt igjen hjemme på generell basis. Okey, så var jeg skada også, og spilte med ett bein, men hvem bryr seg om sånt:)

Det som er sikkert er at Daniel nå¨begynner å dra til skruestikka orntli! Igjen slo han Bjørn Roar greit i to sett. Feide meg av banen, og overvant også Gary i god stil. Holder Daniel motivasjonen oppe og klarer å fokusere hver mandag vil han være den naturlige liga-favoritten, og den som dytter “Den sympatiske bamsen” ned fra tronen for første gang på 7 sesonger. Spørsmålet er bare om han stiller redusert etter tøffe helgeturneringer og landslagssamlinger. Men det sitter i hodet, det sitter i hodet.Likevel,… Jeg melder det nå, Daniel vinner ligaen!

Jan Tore sikret klubben nok en medalje i Stavanger forrige helg. 3. plass er knallsterkt, og når han i tillegg rykket opp til gruppe 1 igjen med letthet – vil jeg påstå at han er blandt de mest formsterke spillerne vi har for tia. Spørsmålet er jo selvfølgelig om gullet på banketten også er like gjevt, men faktum er vel at disse utmerkelsene  smaker aller best:) Stiller han uthvilt på mandag,  spår jeg knapp seier til Daniel i neste runde, med Jan Tore på andre, Gary på tredje og nedrykk for Bjørn Roar. Oioioioi…..

Men sladder er en ting, virkeligheten …..noe helt annet:) Lykke til gutter!!

PS: I gruppe to manglet Anders “kuskegutten” Jahre forrige uke. Igjen sår han tvil om sin seriøsitet, og mytene blir bare større og større rundt hans bohemtilværelse og ullne tilbøyeligheter. Det prates også i gangene om hvorfor Lars Birger plutselig dukket opp på Stavanger-parketten forrige helg. Hoderystende ringte Jan Tore meg og meldte om prersonlig trener, lengde-trening og doggis-løping. Hvis dere har tips til spalten om dissebrennhete temaene, eller andre squash-relaterte innstikk – mail meg på raae76@hotmail.com !!

Solligutt

1 kommentar

  1. Vidar 9.2.2012

    Helt konge dette Solli,ser virkelig at du setter diskusjonene igang her.Men tilbake til at du setter Daniel som vinner av klubbspillet,Gutten er jo “halve” alderen til 90% av spillerne i ligaen:).og ikke minst har han teknikk noe visse ikke har:)))…..!Det er helt herlig at du har en sladrespalte,kan gi deg et hint om litt sladder som du ikke har nevnt i tidligere “skriverier”.Jantore har vurdert og spille turneringer uten at han skal innta cava eller alkohol.For som vi vet er squash miljøet ikke kjent for festen samt banketter.!!
    Kan være myte men vet ikke:),uansett ser jeg frem til og spille med deg igjen.Ser du stadig rykker ned så noe må være galt,fokus??hmmm vet ikke.Tror heller bøkene fra amazon funket dårlig:))!!!.Men når spillet ditt sitter er du farlig foran T….
    Kjør på fortsatt med denne spalten så reiser vi i morgen til Eye Bærum open for for spille med Rueben Phillips og Obaid ifra England..Vi gleder oss og skal ta med litt info hjem til deg…

    God helg og vi ses snart igjen

Legg igjen svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.