Noen vil kanskje heve øyenbrynene når jeg nevner meg selv som en lagets mann. Strengt ber jeg dere revurdere. Bevisene er umotvistelige.

For å kunne følge puljene må man selv være øyenvitne og tilstede der det skjer. Da jeg er familiemann uten baller måtte jeg ta det selvsagte valget å rykke ned for å holde denne viktige spalten i rute. En lagets mann. Et forbilde innen solidaritet. jeg bøyer meg for meg selv:)

Med fokus på gruppe to forrige mandag kan jeg meddele at det er nivåforskjell mellom de to øverste gruppene. Ganske stor også! Jonny rykket opp, men vil få det knalltøft mot eliten. Stig sliter med noe sykdomsrusk og holdt seg med nød og neppe, mens Michelle løper, men mangler edgen som gjør ham til et livsfarlig og eksotisk rovdyr. Kampene bærer preg av større feilprosent, og mindre presisjon enn i pulje 1, og hadde jeg ikke hatt fokus på denne spalten, ville denne gruppen være som frokost å regne. Skuffende!:)

I gruppe 1 skulle mine spådommer gjøre seg gjeldende. Selv om Daniel var borte pga sykdom ble rangeringen blandt de gjenværende tre som forventet. Jan Tore viste form og vant, mens Gary utnyttet sitt lave tyngdepunkt og beseiret “Den sympatiske bamsen” i tre sett. Bamsen mente før runden at han hadde funnet tilbake til formen via sparring mot Anders Odden, men dessverre……Jeg frykter at sulten og fokuset blir skviset ut av hans aldrende blodårer,og erstattet med melkesyre og gamle minner. Vil vi noen gang se toppnivået til Bamsen igjen?? Jeg frykter at svaret er nei, men likevel….se på Bjørndalen i helga. Sammenlignbart, absolutt….men Bamsen er ti år eldre. Grøss og gru.

Turnringen i helga var “Bærum open” der Jan Tore, Daniel og Vidar stilte med stinne bein og håpefull biceps. Ingen av dem har rapportert tilbake til meg i etterkant. Hverken fra kampspill eller bankett. Det eneste interessante som kom opp da jeg gravde i materien var platekampen mellom de to brødrene som endte i 3-1 seier til storebror Jan Tore “sluggeren” Nilsen. En 17. plass og en 19. plass var nok tungt og svelge, men trekningen var tøff. Det skal sies. Daniel kom tilbake fra sykdom og kunne nok ikke forvente det helt store. Regner med han er tilbake og valser over gruppe to i dag.

Spådom for dagen: Gruppe 1:  Jan Tore, Bjørn Roar,Gary og Jonny. Gruppe 2: Daniel, Peter, Michelle og Stig

PS: Den store rosinen i pølsa kommer faktisk i gruppe tre i dag, der det spilles om mer enn poeng. Soli, Burger, Jahre og Boye. Måtte lykken stå meg bi. Ser på meg selv som utfordrer. Burger er alltid favoritt:)

Solligutt

0 kommentarer

Legg igjen svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.