Etter en velfortjent vinterferie er gutta tilbake på parketten. Mens noen har holdt formen vedlike, har andre unnet seg sjøl en liten pust i bakken og dratt til sine avholdte rekreasjonssteder. Peter og Gary tok f.eks turen til sydlige strøk og bør være overkommelige motstandere for gutta i gruppe to og tre. Spenning knytter seg også til om Peter kommer skadefri tilbake, da vi alle er kjent med hans sagnomsuste stup som satt ham utenfor parketten i månedsvis i 2011. Måtte han fortsette å stupe, dog kun nedover på rangeringslista:)

Med fokus på gruppe tre, hadde jeg forrige runde en vanskelig oppgave. Ære stod på spill. Det å være utøver i tillegg til spaltist for Norges størstvoksende squashklubb ble en formidabel oppgave. Jeg taklet det ikke. Nå skal jeg ikke gjøre dette til en personlig Stian Soli spalte, men ærlig talt. Gruppe tre burde både valses, svinges og fuckings pasodobles over med:)) Likevel, jeg fikk meg nok en nesestyver. Det er blitt mange av dem i det siste! Det startet oppskriftsmessig med enkel seier mot Burger`n. Han var i godt humør, og ingen racketer ble offer for voldelig sjikane, men sånn er det vel når man ikke har realistiske sjanser til seier. I andre innledende gikk Ståle kjapt opp i 1-0 og skaffet seg sågår en 13-8 ledelse i andre mot den noe usympatiske Anders Jahre. Publikum var i ekstase og så for seg et velkomment nedrykk for Nøtterøy-kusken. Men det har skjedd før, og det skjedde igjen. Djevelen gir aldri ved dørene, og sakte men sikkert nærmet snoken seg bakfra og fikk til en mirakuløs snuoperasjon. Det gikk et kaldt gufs gjennom hallen i det matchballen ble vunnet, og det føltes som Anders kalte på hjelp fra dypet i denne kampen. Uhyggelig. I andre runde ble det en knapp seier til meg over Ståle, mens Burger overvant de onde kuske-makter i en thriller som endte 17-16, 17-15. Dermed var alt pip åpent før siste runde, og etter kampslutt stod både Burger, jeg og “Ondskapens akse” på 7 poeng. Det måtte trekkes om opprykk, og da Burger og jeg ikke besitter ånder og mørke krefter, gikk det som det måtte gå. I øyekroken så jeg Anders hviske en trollsetning, og rett etter trakk Signe navnet hans opp av boksen som vinner. Ingen jublet.

Under følger kjapp oppsummering fra de resterende puljene:

·         Pulje 1: Bjørn Roar vant foran Jonny

·         Pulje 2: Daniel vant foran Stig

·         Pulje 3: avgjort med loddtrekning. Anders «vant». Vant i gåsetegn, ja!!!!

·         Pulje 4: Jan Egil rykker opp til Pulje 3 og Preben rykker ned til Pulje 5

·         Pulje 5 vant Trond Jensen, og Ola og Bjørn Tore rykker ned til Pulje 6 p.g.a. fravær denne uken.

·         Pulje 6 vant Dag foran Dan, og begge rykker opp til Pulje 5 neste runde, siden både Ola og Bjørn Tore ryker ned.

·         Odd fikk sin første seier i ligaspillet etter sin inntreden for to uker siden

·         Bjørn Roar leder fortsatt poenglisten sammenlagt, med 199 poeng. Daniel: 197 poeng, Jan Tore: 196.

Lykke til i neste runde!!!!!!!!!!!!!!

Solligutt

[PS. fra red: Ranking- og poengliste, plus neste rundes oppsett er på denne lenken]

2 Kommentarer

  1. Dan Løvgren 5.3.2012

    Hvorfor er det 5 spillere i pulje 5 og 3 i 4? burde vært 4 i 5 og 4 i 6.

  2. Dan Løvgren 5.3.2012

    Se bort fra kommentaren min, så feil :)

Legg igjen svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.