Kjære Squash-venner!

Med ørlite treghet  den siste uka har spalten vært noe forsinket. Nå er vi tilbake igjen:))

I ligaspillet merkes det at spaltens vurderinger, sleivspark og nedsablinger ikke går upåaktet hen. Bjørn Roar ser ut til å trigges av den snikende tvilen vi har til ham, og Peter har svart spaltens storkjeftethet med enda breiere breiflabbing. Dette tar vi som komplimenter og lover å fortsette å engasjere å provosere. Framover ønsker vi også en listing av “flest knuste rackerter”, og trenger oppdatert info. Det som er sikkert ar at det skal mye til å ta igjen Lars Birger på toppen og Daniel på andre.plass. De har tilsammen 7 knuste rackerter så langt:)

Av generell info så kan vi nevne (det viktigste først) at vår velgjører og driftsleder Tore Hjartland har tredd på seg skoene igjen. At han danser på parketten er nok en overdrivelse, men vi tilkjenner ham en reinlender da det gikk litt rundt for ham i comebacket. Moro å ha deg tilbake Tore!!! Skulle du ikke egentlig toppet “stigespillet også nå?? Og før jeg glemmer det: Husk at stigespillet er snudd på hodet! Noe som gjør at vi kan få flere interessante kamper framover. Jeg f. eks gleder meg til å si hei og hadet til Peter Breiflabb når vi møtes om ikke så lenge!! Følg også med på ALIOMS stadig utvidede aktivitetstilbud på hjemmesiden. Snart kommer det også info om “mandags-turneringer” og treningsmuligheter med instruktør. For et senter vi har fått!!!!! Og Signe: Alltid herlig å ha deg pratende i gangene med svaberen din:)) Jan Tore: Ta av deg på beina æ!! Når vi nevner Nilsen, så vil jeg også dra fram begge brødrene denne gangen. Vidar og Jan Tore har vel det høyeste aktivitetsnivået av alle medlemmene vil jeg tro. Jeg vil personlig takke dere begge for å ha giddet å dra meg opp fra en mørkedal og inn på parketten igjen. Vi trenger ildsjeler. Dere er to av våre viktigste!!!!!

PS: Denne uka kommer resultatene fra ligaspillet inn i avisa igjen, og vil gjøre det ukentlig framover. og TUSEN TAKK til dere som har tatt på dere styreverv i år. DET trengte vi!!!!

Solligutt

1 kommentar

  1. Tore 12.3.2012

    Jeg er ganske sikker på at stigespillet ble snudd rett før jeg begynte å spille igjen, så desverre må jeg nok begynne på bunnen av stigen. ;)

Legg igjen svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.