Det viktigste først: Til alle squashslabbedasker som lever bohem-tilværelse uten tidsbegrep. Nå er vi på sommertid!!!:)

Daniel Hjartland, NM-vinner GU17

I helga ble Junior-NM avholdt i Bærum. Med jevne mellomrom satt jeg meg ned foran PC’en og oppdaterte  tournamentsoftware for å sjekke inn på vår favoritt-junior Daniel “rackert-mørdaren” Hjartland. Daniel stilte i både U17 og U19, og tok oppskriftsmessig hjem seieren i U17. Norgesmester!!!! En enda større prestasjon var nok det han gjorde i U19. Som 5/8 seedet møtte han 3. seedede Morten Wold i kvartfinalen og gikk seirende ut av duellen. Deretter skulle han møte forhåndsfavoritten Anders Røst i semifinalen. Daniel fikk en tøff start, og lå kjapt under 2-0 i sett. Med siffrene 5-11 og 2-11 så vel mange for seg at kampen skulle bli kortvarig. VÅR mann ville det annerledes. Daniel kjempet seg tilbake i kampen og vant de to neste settene 11-7 og 11-6. Publikum gikk av skaftet, og avisene skrev så blekket sprutet. Det femte settet bikket frem og tilbake, og Daniel fulgte Anders helt til døra. Til slutt måtte han gi tapt 11-9, men prestasjonen står det STOR respekt av. Og ikke nok med det. Ti minutter etter finalen i U17 startet bronesfinalen i U19 der han nedsablet den 4. seedede mannen med det noe uortodokse navnet Henrik Kay Hermansen med 3-2 i sett. Vi bøyer oss i støvet. GRATULERER DANIEL!!!!!!!

Ligaspillet forrige mandag ble preget av lange og tette matcher. Så tett var det, at Jan Tore og Daniel måtte avgjøre siste kampen med racket-spinning. Jan Tore vant overlegent 2-1. Sterkt!!. Bjørn Roar fikk det som ventet tøft i gruppe to, mot Peter, Jonny og Gary. Men til slutt stod BR likevel igjen som seierherre, mens Gary måtte ned i gruppe tre. Peter viste igjen at han er på vei tilbake, og kan slå hvem som helst på en god dag. Jonny er bare Jonny. Nick nick nick. Jævli frustrerende. Også så ydmyk. Det var flaks. Sorry. Rister på hodet osv:)

I gruppe tre karra jeg meg endelig opp av søla og fikk et etterlengtet opprykk. Også i denne gruppa var det tett og jevnt. En flaksetreff rett over blekket sikret meg 17-16 mot Lars Birger . DET poenget skulle bli avgjørende. Ståle følte vi drev med avtalt spill mot slutten, men jeg skal love deg, Ståle. Kunne jeg valgt, så hadde jeg sendt Anders Jahre ned 100 av 100 istedenfor deg:)

I gruppe 4 var nok en gang Jan Egil for sterk for Aarstad, Ola og Karl Einar. Han er på en måte squashens Hamkam. Opp og ned, opp og ned.

Gruppe 5 og 6 ble slått sammen pga. fravær på Dag og Dan, og Trond Jensen danset over hele bunchen i all ydmykhet. Etter ham fulgte Eirik, Lars L, Ole og Bjørn Tore.

PS: Nick Matthew slo James Willstrop i finalen av Canary Wharf i London. En knallkamp som kan sees på www.psasquashtv.com

PS2: Jan Tore og Vidar trena forrige uke både i Bærum og Grimstad. Synd gutta ikke er i tjueåra lenger. Makan til motivasjon hos gamle menn.:)

PS3: Mine betraktninger før dagens liga er som følger: Daniel vinner gruppe 1 tross vonde lår og stiv kropp. Jan Tore kniper andre-plassen foran Bjørn Roar. Michael rykker ned tross tett kamp mot Bjørn Roar. Roter vekk en 3-poengsledelse i avgjørende, og ryker på to kyniske boaster fra den sympatiske bamsen. I gruppe 2 rykker Peter opp etter tre strake 2-0 seire. Jonny andre, Stig også meg. I dag er jeg realist. Dessverre:) Resten av gruppene får gå som […] de vil:)

Solligutt

0 kommentarer

Legg igjen svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.