I tiden framover vil denne spalten operere med et lite skråblikk på squashparketten, og ta for seg det meste av interessante hendelser. Ingen bør føle seg for trygge. Gåre en rackert i knas: look to sladrespalten!! Blir man rundpilt noe så grønnjæ…..: Look to sladrespalten!! La oss begynne :)

Vi går først tilbake til fredag for litt over ei uke sia…..

I Oslo satt tre Larviksquashere og gjorde seg klare til å entre parketten i Squashbutikken Open. Vår høyest rankede spiller, Daniel Hjartland, stilte i eliteklassen og viste absolutt at han hører hjemme der. Selvom det ble tap i første kamp spiller Daniel tett og jevnt med topp 20 spillere, og det selvom gutten bare akkurat har fylt 16 år. Vi har mye å vente framover. Michael Alvares deltok i A-klassen sammen med sluggeren Jan Tore Nilsen. Etter flere daffe ferie-maneder i sitt sydlige hjemland fikk Michael det som ventet tøft, mens Jan Tore skulle skape en aldri så liten upset. Han gikk sterkt ut og så seg aldri tilbake. Fienden ble brukt som feiekost, og Jan Tore ga seg ikke før gullet lå trygt i lomma. En meget sterk prestasjon som krever annerkjennelse. Gratulerer Slugger`n!!

Samme fredag var vi vitne til en meget hyggelig overraskelse på Sandefjord-parketten. Anders Odden gjennomførte sin første squash-økt på maaaaange måneder, og vil nok snart kunne matche den lokale eliten igjen. Smæla gikk, latteren hang løst, og Bjørn Roar og jeg måtte konsentere oss for å holde ham fra livet. Etter en time ga Anders seg, og Bjørn Roar og jeg tok fatt på en prestisjetynget stigespillkamp. Bjørn Roar har vel egentlig aldri sett på meg som en trussel, men etter at jeg har tredoblet treningsmengden og skriver nitidig treningsdagbok, tenkte jeg at her skal det kjempes. For første gang gikk den sympatiske bamsen i bakken, og jeg kunne flytte navnet Stian Soli øverst på stigen. Jeg skulle ikke få bli der lenge.

Allerede på mandag i ligaspillet satt Bjørn Roar skapet på plass igjen. Etter over 50 år i gamet har han en evne til å skru på kynismen og treffe nick på nick akkurat når han må. Når bamsen spiller for å vinne, så vinner han som oftest. Likevel- Daniel ser ut til å ha bamsetak på ham nå. Jeg overvar matchen, og Daniel tok seieren greit hjem med 15-10 i tredje. Men Bjørn Roar scorer på jevnheten, og mens Daniel tapte “sett” mot meg, og match mot Jan Tore – sanket Bamsen poeng i det stille og inntok nok en gang første-plassen. Irriterende, men et uomtvistelig faktum. Bamsen er fortsatt sjefen i bingen.

Vi gleder oss til mandag, og ønsker Gary velkommen inn som gruppe 1 gutt, og med det spillet han presterer for tia kan han slå hvem som helst. Neste uke blir fokus på gruppe 2 der Jan Tore satser på at tunge bein etter nok en turnering vil være gode nok til å sparke ham tilbake i gruppe 1 igjen. I skrivende stund er Jan Tore i semifinale i Hafrsfjord, og bokfører nok en knallsterk opptreden.

Tips for dagen: Daniel,…….rackerter koster penger:)) og…….Bjørn Roar knuste meg 10-4 i sett på onsdag. Bamsen på topp igjen:)

MVH

Solligutt

1 kommentar

  1. Daniel Hjartland 28.1.2012

    Genialt, Soli! og takk for tipset… :)

Legg igjen svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.