Etter den siste ligarunden før høstferien, har det vært bevegelse på resultatlisten. Jan Tore ligger fortsatt på topp, men Gary vant pulje 1 i kveld og puster ham i nakken. Kun ett peong skiller de to. Peter var tilbake i Pulje 1 og beholdt (faktisk?) plassen der. Han hadde en haug med trickle-boasts mot Jan Tore som var umulige (?) å ta.

I Pulje 2 vant Jonny, og Cantona stilte der for første gang denne sesongen. Han beholdt også plassen og neste uke møter han bl.a. Occar som har jobbet seg oppover en pulje for hver ligarunde denne sesongen og som vant pulje 3 i kveld. Jeg må også nevne Soligutt som av helsemessige årsaker må ta en pause fra squashen. God bedring, Stian, og kom tilbake når du er klar!

I Pulje 4 kom det solid spill fra Jan Egil som kun ga fra seg ett peoeng. I Pulje 5 ga ikke Karl Einar fra seg et eneste poeng og følgelig må møte opp kl 18.45 når neste ligarunde starter uke 41 etter høstferien.

Pulje 6 består nå av kun to personer. Vi ser på å slå sammen pulje 4, 5 og 6 til to puljer med fem personer i hver pulje. Det betyr fire kamper på hver spiller i disse puljene. Dette puljeoppsettet blir publisert snart. I mellomtiden kan dere se ranking- og poenglister, samt puljeoppsettet (som skal oppdateres) for neste spillerunde ved å klikke på denne lenken.

 

0 Comments

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.