Dette har vi tilbudt siden vi åpnet for snaut to uker siden, men måten vi formidlet dette på disse sidene har ikke gjort budskapet klart nok for alle og skapt noe usikkerhet i hva et medlemskap innebærer. Derfor har vi forsøkt å gjøre dette budskapet enda klarere. Som medlem av Aliom kan du i prinsippet spille så ofte du vil og booke spilletid og baner online, for et fast beløp i måneden. Du og en medspiller kan forhåndsbooke en time til sammen. Er dere tre personer som skal spille sammen, kan dere forhåndsbooke en og en halv time, osv. Dersom dere ønsker å spille mer enn det dere har forhåndsbooket, kan dere fortsette å spille dersom det er ledige baner.

Finnes det så tilfeller der medlemmer må betale for en booket bane? Det bør ikke skje ofte og du som medlem har kontroll over når det skal skje. La oss illustrere det med et eksempel. Si at du og en medspiller ønsker å spille i to hele timer på en kveld der dere vet at det er mange som kommer til å spille. Det dere kan gjøre da er å booke den halvtimen hver som dere har rett på som medlem, og så booke den neste timen som ‘Utvidet baneleie’. ‘Utvidet baneleie’ sikrer at ingen andre kan booke den banen og dere er garantert å spille i to timer. Dere betaler ikke noe for den første timen dere spiller og for den neste timen betaler dere kr. 90 per halvtime for ‘Utvidet baneleie’. Altså blir kostnaden totalt kr. 180,-.

Et spørsmål som vi har fått noen ganger er: «Kan jeg som medlem, ta med meg ikke-medlemmer for å spille?» Svaret på det er «Ja, men ikke gratis.» Du som medlem spiller gratis i den tiden du har rett til å booke, og ikke–medlemmet betaler halv Drop-in-pris. Prinsippet er at om dersom medlemmer og ikke-medlemmer spiller sammen, så skal baneleien deles slik at medlemmene gjør opp for halvparten av baneleien etter vanlige medlemsregler, og ikke-medlemmene betaler tilsammen halvparten av drop-in-prisen. La oss illustrere med nok et eksempel. Si at to medlemmer skal spille sammen med tre ikke-medlemmer i to timer på en kveld der det er travelt og dere vil sikre at dere får banen i to hele timer. Da booker de to medlemmene banen i en halvtime gratis hver, og så booker de inn ‘Utvidet baneleie’ for de neste to halvtimene. Hva blir så kostnadene? Medlemmene betaler ikke noe for den første timen og betaler halv ‘Utvidet baneleie’ for de neste to halvtimene, altså ½ x kr 90 x 2 = kr 90. Ikke-medlemmene betaler samlet halv ‘Drop-in’ pris for hver av de fire halvtimene, altså ½ x kr 150 x 4 = kr 300,-. Tilsammen skal  to medlemmer og tre ikke medlemmer da betale kr 390 for å spille i to timer på kvelden. I dette eksempelet vil det koste hvert medlem kr 45 og hvert ikke-medlem kr 100. Dersom ‘Utvidet baneleie’ ikke var benyttet, men at dere benyttet dere av ledig bane etter at dere var ferdig med den første timen, ville dere som medlemmer ha spilt gratis hele tiden, mens de tre ikke-medlemmene fortsatt måtte betale kr. 300 tilsammen for to timer (kr 100 hver).

Vi håper at dette var oppklarende. Kom med flere spørsmål og bruk gjerne kommentarfeltene nedenfor.

0 Comments

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.