Lørdag 7. desember arrangerte Larvik Squash 1 avslutningsturneringer både for juniorene og seniorene på Aliom. Juniorene kjørte en spennende konkurranse der Amund og Carl Christian møttes i finalen. Carl Christian gikk av med seieren før alle stormet til annekset for pizza, brus og kaker.

remy

Coach Daniel overrekker innsatspokalen til Rémy Jacob

Der fikk alle en julestrømpe med godterier, et krus og litt squashutstyr før spenningen skulle utløses om hvem som fikk innsatspokalen for høstens treninger. Coach Daniel fortalte at det var veldig vanskelig å velge én spiller siden alle har vist veldig god innsats og har forbedret squashspillet sitt denne sesongen. Men, valget falt tilslutt på Rémy Jacob og dette valget utløste stor jubel blant de andre juniorene.

gary

En tydelig fornøyd Gary med beviset for vinner av mix-ligaen høsten 2013

Rett etter at juniorene var ferdigspilt, var det seniorene sin tur til å ha en turnering. Undertegnede skal ikke ta stilling til hvor høytidelig turneringen var, men moro var det lell. Gary klarte med smart spill – husk at han nylig knakk noen ribbein – å dra i land seieren. Etter siste kamp ble beviset for at han også hadde vunnet årets mixliga, i form av en stor pokal, overrakt.

GRATTIS, RÉMY JACOB OG GARY!

0 Comments

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.