Gary Denyou vant Mix-ligaen høsten 2013!

Larvik Squash 1 har spilt 14. og siste runde i Mix-ligaen for høsten 2013. Gary Denyou hadde bare som oppgave å sørge for at han ikke rykket ned fra førstepulje i siste runde. Det ville sikre ham seier. Det skulle ikke bli så lett. Brist i tre ribbein for et par dager siden ville normalt holdt enhver squashspiller av banen, men ikke Gary. Han skulle sikre seieren. Derfor stilte han opp og gikk løs på sin første kamp, som var mot Ståle Boye. Uheldigvis sliter Ståle med en skade i et ben, noe som viste seg å være heldig for Gary. Etter tre sett med «Ingen Grenser»-squash (undertegnede er forøvrig en stor fan av det TV-programmet) var alle vi som så på, preget som Oddbjørn Hjelmeset når Gary kom av banen som vinner av kampen.

Men, det var ikke over ennå

Jan Tore Nilsen hadde fortsatt en mulighet til å vinne ligaen. Det Garys ribbein gikk gjennom i første kamp, sørget for at Gary ikke hadde noen mulighet til å spille flere kamper. Han ville bli stående med tre poeng for sin 2-1 seier over Ståle. For at Jan Tore skulle hale i land mix-ligapokalen, måtte han vinne puljespillet, men sørge for at Gary allikevel rykket ned. Det kunne han gjøre ved å vinne kampen mot Eirik Monsen, men tape mot Ståle. Da ville Ståle få minst fire poeng mot Garys tre. Hva kom Jan Tore til å gjøre? Jo, han vant over Eirik (som vant over Ståle) og så gjorde han som fair play-mannen han er. Han spilte for å vinne kampen mot Ståle, og gjorde det. Det står det respekt av. All honnør også til Ståle. Han kjempet seg gjennom alle sine kamper for å vinne, tross smertene.

Premieutdeling

Førstkommende lørdag arrangeres en juleturnering der det også skal deles ut premier for mix-ligaen. Jeg håper at både spillere fra mix-ligaen og andre medlemmer av Aliom kommer og deltar eller ser på turneringen. Påmelding kan gjøres via denne linken eller ved å skrive seg på listen på senteret. På kvelden arrangeres det julebord og påmelding gjøres på den samme linken.

C ya!

Vinnerliste_2013-høst

0 Comments

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.